Vi er teknikhus for TREND, Regin, Helvar, SIEMENS og Tritium, men kan også servicere systemer med Schneider og Honeywell. Vi kan arbejde på tværs af systemerne og tilpasse systemet bedst muligt til dine ønsker og behov.

 Vi er uafhængige, for din skyld.

Vi er leverandøruafhængige og kan arbejde med alle automatiksystemer, hvilket giver dig:

  • Frit valg af leverandør
  • Frit valg af produkter
  • Frit valg af servicepartner

Vi tilbyder stor faglig kompetence inden for projektstyring, kvalitetssikring, opbygning af fælles brugergrænseflader, databaser og netværk.

Vil du vide mere om vores teknologier?

Kontakt: Allan Hansen

tlf: 30 38 30 02

Mail: aha@probygningsautomatik.dk

TREND

TREND er det mest udbredte CTS system i Danmark, og med god grund – Hér tilbydes nemlig et bredt og gennemtestet produktsortiment i højeste kvalitet. PRO|BYGNINGSAUTOMATIK tilbyder både etablering og servicering af TREND produkter.

TRIDIUM

Vi kan opsætte og udvikle systemer inden for Niagara Framework og Niagara 4, som er den nyeste teknologi fra TRIDIUM. Det er nogle af de mest avancerede løsninger til åbne systemer på markedet. TRIDIUM er en universel software-infrastruktur til adgang, automatisering og styring af intelligente enheder.

SIEMENS

SIEMENS er en af de førende producenter af CTS og BMS systemer.

Med det integrerede SIEMENS BMS-system får du optimal kontrol over driften med et ensartet brugerinterface og et workflow-koncept, der er designet til at give brugeren let, overskuelig og effektiv adgang til at betjene, overvåge og optimere driften i hele bygningens levetid.

REGIN

Regin har udviklet produkter og systemer indenfor bygningsautomatik siden 1947.

Regin har et af markedets bredeste udvalg til bygningsautomatisering, deres produkter sælges over hele verden.

Helvar

Helvar er leverer intelligente CTS løsninger med særligt foklus på belysning.

De har en bred produktportefølge som hver især kan kombineres i et samlet smart system. Deres løsninger sikrer energieffektivitet imens det tilgodeser medarbejdere og produktion med den bedst mulige belysning.

Systemer vi også kan arbejde i

Honeywell

Schneider

*Honeywell og *Schneider er bare nogle af de systemer vi også kan servicere, men vi kan faktisk arbejde i samtlige CTS systemer.

Kontakt os gerne, vi står altid klar til at hjælpe.

*Vi er ikke systemhus, men kan arbejde i systemerne