Hallen fra 1938 er en historisk hal som desværre nedbrændte i 2011. Men nu er K.B. Hallen genopstået. Ikke som en tro kopi af den oprindelige hal, men i en tidssvarende arkitektonisk fortolkning, der bygger videre på den historiske arv.

K.B. Hallen er en top-moderne multi funktions arena med nye, effektive og fleksible rammer, der både indretningsmæssigt, akustisk og teknisk lever op til de krav, der skal indfries for at genindtage positionen som hovedstadens førende koncert- og kulturarena. Og det er absolut ambitionen. K.B. Hallen ejes fortsat af Kjøbenhavns Boldklub.

Som koncertsted får K.B. Hallen en publikums kapacitet på 4.900 personer og fleksible konfigurationer for siddende events fra 1.500 til 3.000 personer. Som sportsarena rummer K.B. Hallen 2.500 tilskuere til ATP tennis og konfigurationer for bl.a. håndbold, volleyball og badminton. Som konference venue giver auditoriet og de 4 konference lokaler en fleksibilitet og facilititer som imødekommer de krav, man kan forvente af en topmoderne multi funktions arena.

K.B. Hallens nye rammer giver bedre forudsætninger for at levere og opleve ekstraordinære præstationer end nogensinde. Bygningen er tegnet og bygget til at skabe de optimale betingelser for begivenheder af enhver slags. Sport, musik, messer, konferencer. Produktionsfaciliteterne er state of the art.

ENTREPRISEN

PRO|VENTILATION  udfører i fagentreprise ventilation for Skanska Øresund ved opførelse af 5 nye boligblokke.

Entreprisen udføres med ventilationsaggregater på tag, to på hver blok. Hvert anlæg er på ca. 11.000 m3.

Yderligere udføres der røgventilation i forbindelse med anlæggene.

I P-kælderen udføres der impulsventilation inkl. Afkastventilatorer i form af aksialventilatorer.

I forbindelse med etablering af skralderum, udføres der udsugning fra rummene.

Fagentreprisen indeholder, Ventilation og isolering

Omfanget af boliger er 452 lejligheder med ventilation i alle rum. Indblæsningen i lejlighederne udføres med Lindab InDomo system.

ENTREPRISEN
CTS

BYGHERRE
Skanska Øresund.

CTS punkter
24


På vej

ØKONOMIRAMME
13,5 mill

ARKITEKT
Henning Larsen

INGENIØRER
Sweco

ÅRSTAL
2016-2018

Download referenceblad i PDF format

Udvalgte referencer indenfor butik

[wpdatatable id=13]