Vi er teknikhus for Regin, Helvar, BA Systems og Tritium, men kan også arbejde i Siemens, Honeywell, Trend mm. Vi kan arbejde på tværs af systemerne og tilpasse systemet bedst muligt til dine ønsker og behov.

 Vi er uafhængige, for din skyld.

Vi er leverandøruafhængige og kan arbejde med alle automatiksystemer, hvilket giver dig:

  • Frit valg af leverandør
  • Frit valg af produkter
  • Frit valg af servicepartner

Vi tilbyder stor faglig kompetence inden for projektstyring, kvalitetssikring, opbygning af fælles brugergrænseflader, databaser og netværk.

Vil du vide mere om vores teknologier?

Kontakt: Allan Hansen

tlf: 30 38 30 02

Mail: aha@probygningsautomatik.dk

TRIDIUM

Vi kan opsætte og udvikle systemer inden for Niagara Framework og Niagara 4, som er den nyeste teknologi fra TRIDIUM. Det er nogle af de mest avancerede løsninger til åbne systemer på markedet. TRIDIUM er en universel software-infrastruktur til adgang, automatisering og styring af intelligente enheder.

REGIN

Regin har udviklet produkter og systemer indenfor bygningsautomatik siden 1947.

Regin har et af markedets bredeste udvalg til bygningsautomatisering, deres produkter sælges over hele verden.

Helvar

Helvar er leverer intelligente CTS løsninger med særligt foklus på belysning.

De har en bred produktportefølge som hver især kan kombineres i et samlet smart system. Deres løsninger sikrer energieffektivitet imens det tilgodeser medarbejdere og produktion med den bedst mulige belysning.

BA Systems

BA Systems producerer og udvikler komponenter og software til CTS & BMS.

De er specialister i opbygning af styringer, og tilbyder integrerede løsninger på tværs af forretningsområderne energi- og infrastruktur, industri, datacentre, netværk, bygningsautomation og boliger. Deres løsninger gør energien mere sikker, pålidelig og effektiv.

BA Systems arbejder med indeklima, energieffektivisering og sikring, der styrker lønsomhed og velvære samt skaber større tryghed – uden brug af mere energi.

Systemer vi også kan arbejde i

Siemens

Honeywell

TREND

Schneider

*Siemens, *Honeywell, *Trend og *Schneider er bare nogle af de systemer vi også kan arbejde i, men vi kan faktisk arbejde i samtlige CTS systemer.

Kontakt os gerne, vi står altid klar til at hjælpe.

*Vi er ikke systemhus, men kan arbejde i systemerne